top of page

Mandskabsudlejning

Leder I efter en pålidelig virksomhed, der kan tilbyde jer mandskabsudlejning med kompetente arbejdsmænd? Mødestabilitet og selvstændighed er blandt vores nøgleord.

Mulighederne er mange - Kontakt os med henblik på netop den opgave, du leder efter.

274203234_998832257370413_3912793666426293888_n.jpg

Mandskabsudlejning af pålidelige arbejdsmænd.
Hastesag? Kontakt os.


Uanset om du har brug for mandskab med kort varsel til en enkelt opgave eller med længere varsel til flere opgaver, så tilbyder vi kompetente og dygtige arbejdsmænd. Vi hjælper lige fra Roskilde til Køge, men også i hele København og Storkøbenhavn.

 

Vi har hos H.R. Solution har mange forskellige kompetencer, og vi opfordrer til, at I ringer og hører nærmere. Vi vil altid bestræbe os på at finde det korrekte mandskab til netop jeres opgave, og hvis vi ikke kan stå 100% inde for vores mandskab, er vi ærlige og må give afslag på at hjælpe jer. 
 

Det vigtigste for os er nemlig, at I får en god oplevelse. Derfor bidrager vores mandskab til et positivt arbejdsmiljø.

Sammen kan vi finde en skræddersyet løsning, og I kan få hjælp til lige præcis dét, som I har brug for. Kontakt os gerne i dag - vi har erfaring med langt det meste fra A-Z. 


Vi arbejder i Roskilde og omegn, men også på hele Sjælland, herunder København, Storkøbenhavn, Køge, Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Slagelse, Næstved, Ringsted, Holbæk og mange flere steder.

Vil I høre eller snakke nærmere? 

bottom of page